Hogyan működik az otthonrol.hu?

SEBESSÉG, MINŐSÉG, ÁR - Információk megrendelőknek

  • Hang- és videó anyag leírása, papír alapú anyagok gépelése
    A wav, mp3, mpeg, flv formában feltöltött hang/videó anyagokat a rendszer feldarabolja, míg a beszkennelt dokumentumok, kérdőívek esetében kigyűjti azok rögzítendő mezőit. Az egyes részeket párhuzamosan kiosztja a gépelésből levizsgázott több ezer munkavállalónak. A legépelt részeket a rendszer lektorálás után összefűzi, és egyben továbbítja a megbízónak. A párhuzamos munkavégzésnek köszönhetően a gépelés a hagyományos hang- és adatrögzítéshez képes átlagosan 5-ször hamarabb készül el.
  • Telefonos felmérés vagy ügyfélszolgálat
    Az otthonrol.hu több ezres apparátusa rendkívül gyorsan képes akár több tízezres címlistát egy megadott forgatókönyv szerint végighívni, a feltett kérdésekre a válaszokat rögzíteni, majd az eredményeket egy táblázatban megjeleníteni. Piackutatásra, követeléskezeléssel kapcsolatos hívásokra, és általános célú tömeges felmérésekre ideális eszköz. Alkalmas egyszerű ügyfélszolgálati hívások fogadására és rögzítésére.
  • Kutatás, adatbázis építés
    A rendszer alkalmas olyan adatbázisok építésére, ahol egy adott információ megszerzése sok, azonos lépést igényel, de értelmezéséhez emberi intelligencia szükséges. Pl. név-cím pár alapján telefonszám kikeresése publikus információforrásokból, vagy megadott típusú cégek mérleg és egyéb adatainak felkutatása, táblázatba rendezése.


REGISZTRÁLOK MEGRENDELŐNEK

MINŐSÉG ÉS SEBESSÉG

A rendkívüli sebességet az teszi lehetővé, hogy egy adott megbízáson több száz, ezer, az adott feladattípusra levizsgázott munkavállaló dolgozik párhuzamosan. A minőséget a szigorú ellenőrzési szisztéma biztosítja, amely során a lektorok mindig ellenőrzik az elvégzett részmunkákat.

MENNYIBE KERÜL

A megbízás díja az elvégzendő feladattípustól és a megbízás mennyiségétől függ. Általánosságban elmondható, hogy még a rendkívül gyors munkavégzés ellenére is a piaci ár alatti díjra lehet számítani.

EGYENLEGKEZELÉS, FIZETÉS


Egyenlegét feltöltheti banki utalással vagy bankkártya segítségével is. A beérkezett összeg 100%-a jóváírásra kerül egyenlegén, melynek felhasználása folyamatosan nyomon követhető. Az elvégzett munkákról automatikusan a jogszabályoknak mindenben megfelelő elektronikus számlát állítunk ki, pontosan feltüntetve rajta az adott időszakban elvégzett munkát.

INFORMÁCIÓBIZTONSÁG

Minden megbízáson egyszerre sok munkavállaló dolgozik, mindegyikük véletlenszerűen kiosztott, önmagában összefüggéstelen részfeladatok feldolgozását végzi. Ennek köszönhetően a teljes munkafolyamat során egyik munkavállaló sem kerül használható információ birtokába.

REGISZTRÁLOK MEGRENDELŐNEK