Hogyan működik az otthonrol.hu?

Plusz bevétel, rugalmas munkaidővel - Információk munkavállalóknak

Az otthonrol.hu távmunka rendszer lényege, hogy otthoni számítógéppel és interneteléréssel rendelkező, dolgozni akaró munkavállalók rendszeres, otthonról végezhető megbízáshoz, és ezáltal kiegészítő jövedelemhez jussanak. Arra törekszünk, hogy a piacról minél többféle, különböző típusú megbízást szerezzünk, mint például:

  • Hang / videóanyag / papír alapú anyagok gépelése
    A rendszerbe rögzített hang- vagy videó anyagokat illetve, beszkennelt dokumentumokat kell gyorsan és pontosan legépelni az előre meghatározott online felületeken, vagy kérdőívek adatait kitölteni a megfelelő űrlapok mezőibe.

  • Telefonos felmérés vagy ügyfélszolgálat
    A megrendelő által megadott telefonszámokat kell felhívni és a keresett személynek a megadott kérdéseket feltenni, majd a kapott válaszokat egy erre megadott internetes oldalon rögzíteni. A hívások az otthonrol.hu saját rendszerén keresztül, az otthonrol.hu költségére történnek.

  • Kutatás, adatbázis építés
    Telefonszámok, céges mérlegadatok és egyéb információk kigyűjtése, publikusan elérhető online forrásokból.


REGISZTRÁLOK MUNKATÁRSNAK

HOGYAN LEHETEK AZ OTTHONROL.HU MUNKATÁRSA?

Az Ügyfélkapu oldalon lehet regisztrálni. Az alapadatok megadását követően egy rövid vizsgát kell elvégezni az aktuális próbafeladatok közül, ugyanúgy, ahogyan a későbbiekben az éles feladatokat is. Az elkészült vizsgát 1-1.5 hét alatt kiértékeljük, és az elért hibapontszám függvényében felajánljuk a lehetőséget a szerződéskötésre. Lehetőség van cégként vagy magánemberként is szerződést kötni. Utóbbi esetben a megbízási szerződésre vonatkozó, mindenkor érvényes jogszabály szerinti, a munkaadót és a munkavállalót terhelő valamennyi adó és járulék kerül levonásra. A pontos feltételeket a szerződés tartalmazza, mely a belépés után letölthető. A munkavállaló számára sem a regisztráció, sem a szerződés megkötése semmilyen kötelezettséggel, költséggel nem jár.

RÉSZMUNKAIDŐBEN IS VÉGEZHETŐ?

Igen. A szerződés nem követeli meg a folyamatos rendelkezésre állást. A jogviszony létrejötte után minden új feladatról emailen értesítést küldünk. Amikor önnek alkalmas, be tud lépni az oldalra, és a még fel nem dolgozott szakaszok közül egy automatikusan kiosztásra kerül, kizárólag önnek.

MENNYIT KERESHETEK?

A megbízás díja az elvégzendő feladattípustól és a megbízás mennyiségétől is függ. Általánosságban elmondható, hogy az egyes feladatokért bruttó 600-1500 Ft közötti órabér kereshető.

VÁLLALHATOK-E MUNKÁT TGYÁS/GYET/GYED/GYES MELLETT?

Nem, sem a tgyás, sem a gyed időszakában nem lehet dolgozni. Munkát vállalni a gyes mellett lehet a gyermek egyéves kora után, időkorlátozás nélkül. A gyet mellett legfeljebb napi 4 órában, vagy időkorlátozás nélkül, ha a munkavégzés az otthonában történik. (További kérdések esetén kérjük látogasson el a kismamatanoda.hu oldalra).

REGISZTRÁLOK MUNKAVÁLLALÓNAK